Close

Odgovornost, ki jo sprejemate od svojega naročnika, je ogromna. Dogodek je enkratna priložnost za odličen vtis, kjer nič ne sme iti narobe – ali pa za vedno izgubite odličnega naročnika. Zato si v kritičnih trenutkih ne smete privoščiti cenenih promocijskih rešitev, ker tvegate tako svoj kot naročnikov ugled. Pri Airfunu imamo z najzahtevnejšimi naročniki veliko izkušenj. Pravzaprav so to naročniki, za katere najraje delamo. Pri njih najlaže dokažemo razliko do na videz podobnih ponudnikov, ki imajo drugačen način dela in popolnoma druge interese.

Zadovoljni naročniki pomenijo veliko let ugleda in stalnega posla na najrazličnejših področjih, kjer jim pomagate do odličnega vtisa ali prodaje. Zaupanje takih naročnikov je težko pridobiti, izgubiti pa lahko. Zato ste zelo pazljivi pri izbiri izvajalskih partnerjev, še sploh, če ste se v preteklosti že opekli. Na področju napihljivih promocijskih izdelkov si želite projekte brez skrbi, reklamacij in strahu pred posledicami slabe priprave ali izvajalca, ki obljubi vse in omaga na pol poti. Spoznajmo se!

Pomemben vam je odličen končni vtis, gladko izpeljan projekt brez reklamacij ter hitra rešitev morebitnih težav. Vaš promocijski material mora biti videti popoln. Airfun vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomaga vse to doseči, tudi v primeru nepopolnih navodil ali poznega naročila. Tako boste popolno izpeljali projekt in ohranili svoj ugled. Želite si zanesljivega, strokovnega, odzivnega in premišljenega partnerja, saj ste takšni tudi vi.

Pokličite nas

T: +386 1 83 19 195
Kontaktna oseba: Igor Podmiljšak
E-pošta: info@airfunproducts.com

Obiščite nas

AIRFUN d. o. o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik, Slovenija

Davčna št.: 58489754
IBAN: SI56031031009212494
SKB Banka Ljubljana

PRODAJA ZA AVSTRIJO, NEMČIJO IN ŠVICO
Skanbo GmbH
Dragonerstraße 87, 4600 Wels, Österreich
www.skanbo.com

Pišite nam
error: Vsebina je zaščitena.