Close

Če ste siti klasičnih izdelkov, ki jih ima že vsa konkurenca, ste na pravem naslovu. Imate idejo, narisano na papirnatem prtičku? Veste, kako naj bi bilo nekaj videti, pa ne veste, ali je to mogoče izdelati? Veste, kakšen vtis si želite, pa ne veste, s kakšno obliko bi ga ustvarili?
V Airfunu smo realisti. Prejeli boste trezno mnenje in konservativno oceno o izvedljivosti projekta. Opozorjeni boste na vse kasnejše stroške, vzdrževanje in tveganja. Ko si sežemo v roke, pa boste navdušeni nad ustvarjalnimi rešitvami, kako “nemogoče” narediti mogoče.

Vse, kar razvijemo v Airfunu, tudi izdelamo. Ne le kot prototip v naši lastni prototipni delavnici, ampak kot serijski izdelek, kjer je zadnji v vrsti enake vrhunske kakovosti kot prvi. Kombinacija razvoja in proizvodnje v isti hiši, pa tudi optimalna izbira konstrukcije, materialov in tehnik izdelave jamčita, da so izdelki brezhibni, gotovi v dogovorjenem roku in za konkurenčno ceno. Ne nazadnje, če se kadarkoli spremenijo zahteve, smo sposobni v najkrajšem roku prilagoditi izdelke novim željam. Zaupati Airfunu pomeni, da projekt poteka gladko in brez vašega posredovanja.

Pokličite nas

T: +386 1 83 19 195
Kontaktna oseba: Igor Podmiljšak
E-pošta: info@airfunproducts.com

Obiščite nas

AIRFUN d. o. o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik, Slovenija

Davčna št.: 58489754
IBAN: SI56031031009212494
SKB Banka Ljubljana

PRODAJA ZA AVSTRIJO, NEMČIJO IN ŠVICO
Skanbo GmbH
Dragonerstraße 87, 4600 Wels, Österreich
www.skanbo.com

Pišite nam
error: Vsebina je zaščitena.